Cruixent de verdures amb paleta

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 carabasseta mitjana
  • 1 carlota
  • 1 pimentó verd
  • 1 pimentó roig
  • 150g de paleta curada en llenques
  • 400g de farina de tempura
  • Salsa de soja
  • Mel
  • Aigua freda

 

Elaboració:

  1. Comencem a pelar i tallar la verdura, en forma de bastons, d’uns 5 cm de llarg per 5mm d’ample, aproximadament.
  2. A continuació, prepararem la tempura. Per a això, mesclarem la farina amb l’aigua freda. Seguir dosis i instruccions que indique el fabricant
  3. Banyem cada tros de verdura en la tempura i les fregim en oli molt calent, fins que obtinguen un color daurat.
  4. Després de traure les verdures de la paella, escorre molt bé l’oli sobrant, deixant les verdures sobre paper absorbent o paper de cuina, i les reservem.
  5. Posem les llenques de paleta sobre una graella o planxa de forn, ben repartides i les posem al forn, uns 5 o 10 minuts a 200ºC.
  6. Ja sols ens resta preparar la salsa del cruixent de verdures amb paleta. En una paella, tirem 100 ml de salsa de soja, 50 ml d’aigua i deixem bullir. Passats 5 minuts, afegim dos cullerades de mel i deixem reduir fins que obtinga cos i consistència.
  7. Per últim, prenim tots els ingredients del cruixent de verdures amb paleta i procedim a emplatar-lo. Pots seguir l’orde que més t’agrade.

wordpress theme powered by jazzsurf.com