Posted in Recetas

Ingredients (per a 20-22 pinxos):
- 1 carabasseta (més gran que menuda)
- 10-12 llenques de paleta curada
- 100 gr de crema de formatge Camembert
- Farina (per a arrebossar)
- 2 ous
- 1 barra de pa gran (potser més)
- Crema de vinagre balsàmic
- Oli d’oliva
- Sal
Elaboració:
- Tallem la carabasseta en rodanxes de no més de ½ cm de grosses (si en són de pars, millor), les tirem sal, les passem per farina, després per ou batut i les fregim en abundant oli calent fins que estiguen daurades. Les escorreguem sobre paper de cuina i reservem calentes.
- Ara tallem les llenques de paleta per la meitat i les fem a la planxa fins que comencen a encollir-se un poc i a estar un poc cruixents. Reservem també
- Tallem la barra de pa al biaix en llesques d’1-1’5 cm i les torrem. Necessitarem tantes com pinxos n’hi farem
- Ara muntem els pinxos. Untem les torrades de pa amb el formatge Camembert, col·loquem una rodanxa de carabasseta damunt, després mitja llenca de paleta curada doblegada per la meitat i acabem amb una altra rodanxa de carabasseta. Decorem amb un poc de crema de vinagre balsàmic, clavem un furgadents i llest!