Pintxos de calabacín con paleta curada

Ingredients (per a 20-22 pinxos):

  • 1 carabasseta (més gran que menuda)
  • 10-12 llenques de paleta curada
  • 100 gr de crema de formatge Camembert
  • Farina (per a arrebossar)
  • 2 ous
  • 1 barra de pa gran (potser més)
  • Crema de vinagre balsàmic
  • Oli d’oliva
  • Sal

 

Elaboració:

  1. Tallem la carabasseta en rodanxes de no més de ½ cm de grosses (si en són de pars, millor), les tirem sal, les passem per farina, després per ou batut i les fregim en abundant oli calent fins que estiguen daurades. Les escorreguem sobre paper de cuina i reservem calentes.
  2. Ara tallem les llenques de paleta per la meitat i les fem a la planxa fins que comencen a encollir-se un poc i a estar un poc cruixents. Reservem també
  3. Tallem la barra de pa al biaix en llesques d’1-1’5 cm i les torrem. Necessitarem tantes com pinxos n’hi farem
  4. Ara muntem els pinxos. Untem les torrades de pa amb el formatge Camembert, col·loquem una rodanxa de carabasseta damunt, després mitja llenca de paleta curada doblegada per la meitat i acabem amb una altra rodanxa de carabasseta. Decorem amb un poc de crema de vinagre balsàmic, clavem un furgadents i llest!

wordpress theme powered by jazzsurf.com