Preguntes Freqüents

Preguntes Freqüents

On puc comprar els productes Marpa?

Podràs trobar els nostres productes en exclusiva en qualsevol dels establiments de Mercadona.

 

 

La Paleta curada, en alguna de les seues presentacions pot contindre al·lèrgens, com ara ous, llet, cereals…?

Cap dels nostres productes conté traces d’al·lèrgens, tots ells estan lliures 100% de gluten, per la qual cosa es tracta d’un aliment sà i saludable per a tot tipus de consumidors, tant menuts com majors. Addicionalment els nostres productes són rics en àcid oleic (àcids greixos insaturats) per la qual cosa es considera un producte cardiosaludable. Tots els nostres productes estan subjectes a un sistema de traçabilitat que permet el seu seguiment en cadascuna de les etapes del procés.

 

Contenen els productes organismes genèticament modificats?

Cap dels nostres productes conté cap component al·lergen o modificat genèticament atenent així les necessitats del consumidor.

 

Quina és la informació nutricional de la Paleta Curada?

Valors mitjans en 100g
Valor energètic: 1133,1 kJ / 271.9 Kcal.
Greixos 17,2 g
de les quals saturades 6,6 g
Hidrats de carboni 1,8 g
dels quals sucres 0,27 g
Proteïnes 27,4 g
Sal 4,8 g

 

Quin és l’origen de les seues matèries primeres?

El 100% de les nostres paletes procedix de granges nacionals certificades. Totes les matèries primeres estan subjectes a un exhaustiu pla d’anàlisi en laboratoris acreditats que garantix la seua qualitat i seguretat per al consumidor.

Tots els nostres proveïdors estan subjectes a un pla d’auditories internes que garantix el compliment de les especificacions requerides.

 

Per on dec començar a tallar una paleta peça sencera?

Si tens cap consulta que no estiga ací, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres, o bé, mitjançant el nostre formulari d’atenció al client  marcant “dubte” en l’assumpte.

edgedoll.com

wordpress theme powered by jazzsurf.com